Illux Konst – Fotokonst och grafisk konst

Under koncepten "Illux Konst" har vi samlat några av landets bästa designers och grafiker inom fotokonst och grafisk konst. Illux Konst består av motiv som är speciellt utvalda till folk som intresserar sig särskilt mycket för heminredning och som vill ha något unikt på väggen som matchar dagens aktuella trend.

1.
Ladda upp ditt foto här
2.
Välj storlek/trycktyp
3.
Beställ din fototavla och få hem den inom 1 vecka

Grafisk konst

Här hittar du ett unikt grafiskt universum där du kan leta efter precis den stil och de färger som matchar ditt rum. Storlek och utskriftstyp kan anpassas exakt till din vägg oavsett om du vill ha en 50 x 70 cm vanlig posterinramning eller en stor akustiskdämpande bild.

Hornsleth

Med sin färgstarka personlighet och kontroversiella tavlor är Kristian Von Hornsleth en av tidens mest framgångsrika danska konstnärer. Hos Illux har vi äran att erbjuda de provocerande verken som inramade tryck i 50x70 cm respektive 70x100 cm.

Världskarta

Det har blivit väldigt modernt att använda världskartor som konst på väggen. Speciellt världsatlas på poster har blivit en populär trend, men även världskarta på canvas, aluminiumplatta eller akustikplatta ger rummet ett läckert uttryck.

Fotokonst

Vi har handplockat ett antal talangfulla konstnärer som har specialiserat sig på att skapa vacker och inspirerande fotokonst av mycket varierande slag. Du kan skräddarsy storlek och utskriftstyp så att de matchar ditt rum precis, oavsett om du vill ha en klassisk inramning eller en stor canvasbild.

Kids Art

Om du letar efter konst och grafik för barnkammaren som är lite utöver det vanliga, se här! Vi har plockat ihop ett urval av figurer och djur som är designade i moderna nyanser och former och passar in i alla moderna barnrum.

Made in Denmark

Alla produkter tillverkas efter beställning på vår produktionsanläggning i Skanderborg. Våra trycktmedier och bläck är speciellt utvecklade för att garantera optimalt resultat samtidigt som bilderna är vattentåliga, UV-resistenta och tål ljus utan att blekna.

Ta en titt i nätbutiken och hitta Illux Konst som passar din smak.

Anpassa storlek och inramning till din vägg

En del av Illux koncept är att du kan anpassa varje bild genom att själv välja din specifika storlek och inramning så att den passar precis till din vägg.

Hitta ditt favoritmotiv, välj mellan allt från poster till glastryck och storlekar från 20x20 cm upp till tapetstorlek.

Många olika ramar

Produktionstid

Normal: 5 arbetsdagar
Express: 1-2 arbetsdagar

Fuld returret

Full belåtenhet eller pengarna tillbaka. 8 dagars full returrätt.

Illux Konst till företag