Konst skräddarsydd för din vägg

I vår Art Shop hittar du alla typer av konst från de mest begåvade danska och internationella formgivarna, konstnärerna och fotograferna. Här hittar du grafiska motiv, stämningsfull fotokunst och design för barnrum – kort sagt något för alla. Motiven är utvalda efter aktuella trender, men sortimentet vänder sig ochså till dig som vill ha något unikt på väggen.

Konceptet är enkelt: Hitta din favorit, välj storlek och material och få din anpassade bild leverad redo att hängas upp inom en vecka.

Se möjligheterna nedan

Grafisk konst

Uttrycksfulla motiv för modern inredning

Här hittar du ett unikt grafiskt universum där du kan leta efter precis den stil och de färger som matchar ditt rum. Storlek och utskriftstyp kan anpassas exakt till din vägg oavsett om du vill ha en 50 x 70 cm vanlig posterinramning eller en stor akustiskdämpande bild.

Se alla grafiska konstverk

Fotokonst

Fotokonst som skapar stämning

Vi har handplockat ett antal talangfulla konstnärer som har specialiserat sig på att skapa vacker och inspirerande fotokonst av mycket varierande slag. Du kan skräddarsy storlek och utskriftstyp så att de matchar ditt rum precis, oavsett om du vill ha en klassisk inramning eller en stor canvasbild.

Se alla fotokonstverk

Världskarta

Dekorativa grafiska karta

Det har blivit väldigt modernt att använda världskartor som konst på väggen. Speciellt världsatlas på poster har blivit en populär trend, men även världskarta på canvas, aluminiumplatta eller akustikplatta ger rummet ett läckert uttryck.

Se alla karta

Hornsleth

Anpassa ditt eget Hornsleth-konstverk

Med sin färgstarka personlighet och kontroversiella tavlor är Kristian Von Hornsleth en av tidens mest framgångsrika danska konstnärer. Hos Illux har vi äran att erbjuda de provocerande verken som inramade tryck i 50x70 cm respektive 70x100 cm.

Se alla konst från Hornsleth

Kids Art

Konst till barnrummet

Om du letar efter konst och grafik för barnkammaren som är lite utöver det vanliga, se här! Vi har plockat ihop ett urval av figurer och djur som är designade i moderna nyanser och former och passar in i alla moderna barnrum.

Se alla Kids Art motiv

No one is you!

Anpassa storlek och inramning till din vägg

En del av Illux koncept är att du kan anpassa varje bild genom att själv välja din specifika storlek och inramning så att den passar precis till din vägg.

Hitta ditt favoritmotiv, välj mellan allt från poster till glastryck och storlekar från 20x20 cm upp till tapetstorlek.

Fine Art i glas och ram

Matt Fine Art papper

Akustiktryck

Aluminiumplåt tryck

Canvas tryck

Glas tryck

Säker förpackning och transport

Kundanpassade förpackningar
Din bild förpackas i vår specialutvecklade förpackning som skyddar under transporten och minimerar risken för skador på mottagningen (se video).

Produktionstid

Den normala leveranstiden för Illux Konst är ca. 6 arbetsdagar.
Express: 1-2 arbetsdagar

Vill du ha ett exakt datum kan illux.se kontaktas telefoniskt på +45 70 25 08 12 eller på mail post@illux.se. 

Gratis säljplattform för konstnärer

Oavsett om du är en ny eller etablerad konstnär erbjuder Illux en kostnadsfri försäljningsplattform där du kan visa upp och sälja din konst.

Vi tar hand om allt från tryck och inramning till frakt, så att du kan fokusera på det du älskar - att skapa mer konst.

Läs mer om dina möjligheter

Följ oss