Fullservicetryck och -inramningar för dig som är konstnär

Få mer tid att utveckla din kreativa kompetens med Illux som samarbetspartner. Vi är din totalleverantör som sköter allt från beställning till leverans av din konst. Oavsett om du önskar enkel och smidig onlinebeställning av ett brett utbud av produkter eller rådgivning om speciallösningar hanterar vi det på samma sätt: vi säkerställer en trygg och effektiv process från första kontakt till färdig produkt i marknadens bästa kvalitet. 

Många kreativa konstnärer har redan fått en lite enklare vardag med vår flexibla hantering. Ska vi spara tid åt dig också? Kontakta oss på post@illux.se.

För dig som är konstmålare

Som konstmålare kan du få en fullservicelösning där vi trycker, ramar in, packar och skickar direkt till slutkunden med dig som avsändare. Kort sagt, du tillhandahåller filerna så sköter vi resten.

Med ditt personliga konto kan du få personliga rabatter, översikt över dina beställningar och ännu enklare beställningar.

Läs mer om dina förmåner

För dig som är grafisk konstnär

Vi trycker dina grafiska motiv i en klassisk affischdesign, och du kan även välja ett mer okonventionellt material för att ge ditt konstverk en sista touch. Som grafisk konstnär kan du dra nytta av ett brett utbud av produkter, inklusive vårt hållbara fine art-affischpapper med en produktionstid på bara en dag.

Vi kan erbjuda dig unika rabatter och frakt direkt till din kund med dig som avsändare och mycket mer.

Läs mer om dina förmåner

För dig som är konstfotograf

Utställningar, utsmyckning av lokaler, tryck, paketering och leverans av dina bilder direkt till dina kunder. Oavsett vilket uppdrag det handlar hjälper vi dig att komma i mål.

Du får en personlig kundinloggning där du får tillgång till personliga rabatter och en översikt över dina beställningar samt kan göra snabba och enkla beställningar.

Läs mer om dina förmåner

Utvalda produkter

Ljuddämpande tavlor

Canvas tryck

Glas tryck

Aluminium tryck

Affisch och papper tryck

Fine Art Giclée tryck

Fine Art i glas och ram

Aluminiumplåt Giclée mat

Gratis försäljningsplattform för dig som konstnär

Vill du ta din konst till nästa nivå? Oavsett om du är ny eller etablerad konstnär erbjuder Illux en kostnadsfri försäljningsplattform där du kan visa upp och sälja din konst.

Vi tar hand om allt från tryck och inramning till försändelse, så att du kan fokusera på det du älskar – att skapa mer konst.

Kontakta oss för mer information

Behöver du en speciallösning?

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter online, men om du inte hittar det du söker hjälper vi dig gärna med en speciallösning.

Vi har i mer än femton år samarbetat med ett stort antal gallerier och konstnärer för att utforma och producera kreativa speciallösningar som både imponerar och fungerar. Kreativa idéer ska inte bara finnas på papper utan också i praktiken. Vi känner till fallgroparna, tänker utanför boxen och hittar tillsammans med dig den rätta lösningen. 

Har du en vision som vi ska förverkliga tillsammans? Mejla oss på post@illux.se eller ring oss på +45 70 25 08 12.

Av spesialløsninger kan vi blant annet tilby:

  • Spesialglas, som konstglas och museiglas
  • Passepartout
  • Avståndslister
  • Mängder av olika ramar

Hur stort kan min bild bli?

Förberedelse av filer

Pixlar
Max. 60 cm per 1 000 pixlar. En iPhone 7 har till exempel en kamera med 12 MP motsvarande ca 4 000x3 000 pixlar. Max. för detta är därför 240x180 cm.

Filformat
Det bästa är jpg. Även tiff och pdf är bra format.

Upplösning på fototryck
150 dpi rekommenderas. Vill du ha stora bilder kan du nöja dig med en lägre upplösning.

Följ oss