Tapeter online

Tapet med eget foto

Skräddarsydda tapeter till företag

Väggdekor

Vi har ett stort urval av vackra och stilfulla tapeter från några av landets bästa designers och varumärken, av bl.a. Ferm och Eijffinger.

Du kan också välja en 100 % personlig tapet med ett motiv efter eget val i form av ett foto eller ett grafiskt konstverk. Ladda upp ditt motiv så trycker vi det på tapet efter mått, så det passar perfekt på din vägg.  Priset är 250 kr. i startavgift och 240 kr. per m2.

Vår produktion är inriktad på både små och stora tapetbeställningar; det kan vara allt från ett företag som vill implementera sina värderingar som väggdekorationer, till ett företag som vill producera tapeter för återförsäljning.

Välj mellan de coolaste designerna som bara kan sättas direkt upp på väggen. Väggdekor är en snygg och enkel lösning för att "piffa upp ditt hem" med ett unikt mönster och en valfri färg. Alla våra wall stickers är gjorda av några av Danmarks mest talangfulla designers.

Nyheter från Ferm

Poul Pava tapeter

Är det brådskande?

Vi erbjuder även expressproduktion: 1 - 2 arbetsdagar (välj vid betalning).

Full returrätt!

Full belåtenhet eller pengarna tillbaka! 8 dagars full returrätt.

Tapeter online för alla ändamål

Om du tycker att det är för tråkigt med samma enfärgade tapet som man ser i så gott som varje hem, då har Illux.se ett mycket bra alternativ till dig om du vill ha en snygg och modern tapet.

Vi kan nämligen erbjuda ett brett utbud av spännande och annorlunda tapeter som verkligen ger ditt hem en unik och personlig touch.

Se vårt stora utbud av tapeter online här

Skapa trivsel och atmosfär

Ofta krävs det inte så mycket för att ändra känslan i ett rum total. Bara en enda vägg med en häftig tapet kan skapa en helt ny stämning och helt nya dimensioner i rummet. Det handlar inte bara om design, men även om att skapa en viss känsla och atmosfär.

Så försök att bryta de klassiska vita väggarna med antingen din egen fototapet eller med en av de många andra häftiga tapeterna i vårt sortiment.