Enkel beställning

1. Ladda up ditt foto

2. Välj storlek
och trycktyp

3. Ta emot inom
1 vecka


Börja här med ditt foto

Använd ett av våra motiv

Full returrätt!

Full belåtenhet eller pengarna tillbaka! 8 dagars full returrätt.

Produktionstid

Normal: 5 arbetsdagar Obs: "Glas - 4 mm" i icke-standardmått 5-9 arbetsdagar

Express: 1-2 arbetsdagar (välj vid betalning). OBS: Inte möjligt för "Glas - 4 mm" i icke-standardmått

Fine Art i glas och ram

Akustiktavlan tillverkas med ett superskarpt och hållbart UV-tryck direkt på A-klass ljudabsorberande stenullsplattor. Akustiktavlan minskar återklangen i rummet signifikant och utskriften bleks inte även om den utsätts för direkt solljus. Den 25mm kraftiga akustikplattan har en strukturerad yta som ger ett snyggt spel och du kan rama in den med en snygg ram efter eget val.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Fine Art Giclée Glas

Om du vill ha ultimat skärpa och färgdjup ska du välja vårt Fine Art Giclée-tryck. Vi skriver ut med pigmenterat bläck på Hahnemühle Fine Art-papper som monteras med bildsidan direkt mot det 4 mm färglösa diamantglaset. Glasets djup och glansiga yta förstärker färgerna och kanterna är polerade för att ge en läcker finish. På baksidan finns dolda fästen som får glasbilden att se ut som om den svävar på väggen. Bättre kan det inte bli!

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Akryl Dibond - 6 mm

Utskrift på insidan av 3 mm akryl (plexiglas), vilket ger en skarp bild med extra djup och kraftfulla färger på grund av akrylens glansiga yta. Levereras med 3 mm aluminium-sandwich som bakplatta och dolda fästen så att bilden får en svävande effekt ca. 15 mm från väggen.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Akrylglas - 4 mm

4 mm akryl är nästan identisk med 4 mm glas med samma glansiga yta och utskriftskvalitet. Men akryl/plexiglas är bara ungefär hälften så tungt och knappt så bräckligt eftersom det är gjort av plast. Dessutom har den raka, skurna kanter. Levereras utan ram, vilket ger bilden ett minimalistiskt uttryck.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Glas anslagstavla

För våra glasanslagstavlor använder vi 4 mm diamantglas av högsta kvalitet som säkerställer att bilderna ser perfekta ut. På insidan monterar vi ett Giclée-tryck av ypperlig kvalitet samt en järnfolie som gör den exklusiva anslagstavlan magnetisk. Glasplattans kanter är polerade och den levereras med fästen monterade på baksidan samt ett väggfäste, så du bara kan hänga upp den. En mycket exklusiv anslagstavla tryckt med pigmenterad bläck i 10 färger som ger ett fantastiskt skarpt och färgmättat resultat.

Börja här - med din egen utskriftsfil

Glas och ram

Ett exklusivt alternativ till en affisch i bytesram. Utskrift direkt på en platta så att motivet inte viks eller böjer sig under glaset som i en bytesram. Utskriften monteras i en valfri ram med plexiglas på ovansidan så det får ett klassiskt uttryck. Rammen är även bra om du vill skapa kontrast mellan vägg och bild.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Välj mellan många olika ramar

Inspiration

Priser

Nyhetsbrev

Få e-post med nyheter om nya konstnärer, produkter osv.

Leverans av filer

  • Vi rekommenderar max 60 cm per. 1000 pixlar. En Iphone 7 har till exempel en 12MP kamera med ca. 4000x3000 pixlar. Max för detta blir då 240x180 cm - och jo, det är ganska stort :).
  • Filformat: JPG (föredraget), TIFF, PDF och PNG (endast för nödsituation).
  • Upplösning: 150-300 dpi (ofta får du ingen fördel av 300 dpi fram för 150 dpi).

Specifikation av filleverans (för nördarna)
Test kvaliteten af din fil her