Enkel beställning

1. Ladda up ditt foto

2. Välj storlek
och trycktyp

3. Ta emot inom
1 vecka


Börja här med ditt foto

Använd ett av våra motiv

Tryck med ditt foto på glas och akryl

Med tryck monterade bakom glas och akryl får du, utöver en skyddande yta, också extra djup och intensitet tack vare den släta ytan. Förtjänar ditt foto det absolut bästa? Då kan vi rekommendera ”Fine Art Glass”, där du får en absolut topprodukt med material och tryckteknik i en högre liga. Vi skriver ut på ett Fine Art Hahnemühle-papper med pigmenterat bläck som monteras direkt på insidan av glas, vilket ger färgerna extra skärpa, djup och intensitet. Se alla möjligheter nedan.

Fine Art i glas och ram

Vi limmar upp ett 310 g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée-tryck på en platta som ramas in med en valfri ram och 2 mm glas.
Vårt Giclée-tryck är för finsmakaren som vill ha optimal utskriftskvalitet. Produkten levereras naturligtvis klar för upphängning.
Om du vill ha inramning med passepartout, vänligen kontakta vår kundtjänst på post@illux.se.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Fine Art Giclée Glas

Om du vill ha ultimat skärpa och färgdjup ska du välja vårt Fine Art Giclée-tryck. Vi skriver ut med pigmenterat bläck på Hahnemühle Fine Art-papper som monteras med bildsidan direkt mot det 4 mm färglösa diamantglaset. Glasets djup och glansiga yta förstärker färgerna och kanterna är polerade för att ge en läcker finish. På baksidan finns dolda fästen som får glasbilden att se ut som om den svävar på väggen. Bättre kan det inte bli!

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Akryl Dibond - 6 mm

Utskrift på insidan av 3 mm akryl (plexiglas), vilket ger en skarp bild med extra djup och kraftfulla färger på grund av akrylens glansiga yta. Levereras med 3 mm aluminium-sandwich som bakplatta och dolda fästen så att bilden får en svävande effekt ca. 15 mm från väggen.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Akrylglas - 4 mm

4 mm akryl är nästan identisk med 4 mm glas med samma glansiga yta och utskriftskvalitet. Men akryl/plexiglas är bara ungefär hälften så tungt och knappt så bräckligt eftersom det är gjort av plast. Dessutom har den raka, skurna kanter. Levereras utan ram, vilket ger bilden ett minimalistiskt uttryck.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Glas anslagstavla

För våra glasanslagstavlor använder vi 4 mm diamantglas av högsta kvalitet som säkerställer att bilderna ser perfekta ut. På insidan monterar vi ett Giclée-tryck av ypperlig kvalitet samt en järnfolie som gör den exklusiva anslagstavlan magnetisk. Glasplattans kanter är polerade och den levereras med fästen monterade på baksidan samt ett väggfäste, så du bara kan hänga upp den. En mycket exklusiv anslagstavla tryckt med pigmenterad bläck i 10 färger som ger ett fantastiskt skarpt och färgmättat resultat.

Börja här - med din egen utskriftsfil

Välj mellan många olika ramar

Inspiration

Full returrätt!

Full belåtenhet eller pengarna tillbaka! 8 dagars full returrätt.

Produktionstid

Normal: 5 arbetsdagar Obs: "Glas - 4 mm" i icke-standardmått 5-9 arbetsdagar

Express: 1-2 arbetsdagar (välj vid betalning). OBS: Inte möjligt för "Glas - 4 mm" i icke-standardmått

Priser

Leverans av filer

  • Vi rekommenderar max 60 cm per. 1000 pixlar. En Iphone 7 har till exempel en 12MP kamera med ca. 4000x3000 pixlar. Max för detta blir då 240x180 cm - och jo, det är ganska stort :).
  • Filformat: JPG (föredraget), TIFF, PDF och PNG (endast för nödsituation).
  • Upplösning: 150-300 dpi (ofta får du ingen fördel av 300 dpi fram för 150 dpi).

Specifikation av filleverans (för nördarna)
Test kvaliteten af din fil her