Enkel beställning

1. Ladda up ditt foto

2. Välj storlek
och trycktyp

3. Ta emot inom
1 vecka


Börja här med ditt foto

Använd ett av våra motiv

Canvastavlor

Vi erbjuder branschens absolut bästa kvalitet när du vill trycka canvastavlor. Vi använder extra stark bomull som tillsammans med vår unika tryckteknik ger en canvastavla med extremt skarpa och klara färger som du definitivt inte ser någon annanstans.

Fördelen med att trycka på canvasduk är att ytans struktur gör att du slipper reflexer från solljus och andra ljuskällor. Våra canvastryck bleknar inte och kan rengöras med en våt trasa. Det behövs ingen beläggning eftersom skyddsförmågan är "inbäddad" i trycket.

Canvas på 18 mm blindram

Vi trycker ditt foto på en läcker, semimatt bomullscanvas med en utskriftsteknik som ger skarpa och tydliga bilder i gallerikvalitet. Canvasens struktur ger en organisk look och säkerställer att du undviker bländning från diverse ljuskällor. Utskriften är vattentålig och bleknar inte. Canvasduken sträcks ut på en 18 mm djup blindram och levereras redo för upphängning.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Canvas på 38 mm blindram

Gör alla färgnyanserna levande genom att skriva ut ditt högupplösta foto på en utsträckt, kraftig canvasduk. Canvastrycket sträcks ut på en 38 mm blindram som är klar för upphängning. Här utnyttjar vi fullfärgsskalan och den läckra, naturliga 330g kraftiga bomullscanvasduken. Vi använder UV-utskrift som ger skarpa utskrifter som inte bleknar och som tål rengöring eftersom den är vattentålig.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Canvas med svävarram

Välj mellan 6 olika svävarramar som ramar in din duk utan att överlappa själva trycket. Ramen skapar en fin avgränsning mellan motivet och väggen. Vi skriver ut med 6-färgs UV-utskrift, vilket ger dig ett skarpt och slitstarkt resultat som kan motstå bländning från ljuskällor och kan rengöras med en fuktig trasa. Canvastrycket har en organisk, semimatt yta med en lätt struktur som skapar ett snyggt spel i utskriften.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Inspiration

Optimal kvalitet

Bilder från illux.se:

- Kan tvättas med en fuktig trasa
- Bleknar inte ens i direkt solljus
- Noggrann färgåtergivning
- Levereras klara för upphängning

Svävramar – Välj mellan många olika ramar

Leverans av filer

  • Vi rekommenderar max 60 cm per. 1000 pixlar. En Iphone 7 har till exempel en 12MP kamera med ca. 4000x3000 pixlar. Max för detta blir då 240x180 cm - och jo, det är ganska stort :).
  • Filformat: JPG (föredraget), TIFF, PDF och PNG (endast för nödsituation).
  • Upplösning: 150-300 dpi (ofta får du ingen fördel av 300 dpi fram för 150 dpi).

Specifikation av filleverans (för nördarna)
Test kvaliteten af din fil her

Enkel beställning av canvas tavlor!

          1. Ladda upp ditt foto

          2. Välj storlek/trycktyp

          3. Beställ din canvastavla
              och få hem den
              inom 1 vecka

Priser