Enkel beställning

1. Ladda up ditt foto

2. Välj storlek
och trycktyp

3. Ta emot inom
1 vecka


Börja här med ditt foto

Använd ett av våra motiv

Konst Giclée-tryck med upplimning

Vår Fine Art Giclée-tryck är för dem som vill ha utskriftskvalitet i världsklass. Detaljorienterade proffs såsom fotografer och konstnärer älskar därför denna tryckteknik. Vi trycker med pigmenterat bläck i 10 färger, vilket ger ett knivskarpt utskriftsresultat på våra handplockade Hahnemühle papperskvaliteter. Färgerna är extra djupa och mättade och den svarta tonen är mycket detaljerad tack vare 4 olika svarta bläckpatroner. Vi erbjuder att limma upp trycket på olika typer av plattor såsom glas, Dibond och skumplatta med eller utan inramning – den färdiga produkten levereras klar för upphängning. Kort sagt; en optimal produkt för fotoexperter.

Fine Art Giclée Glas

Om du vill ha ultimat skärpa och färgdjup ska du välja vårt Fine Art Giclée-tryck. Vi skriver ut med pigmenterat bläck på Hahnemühle Fine Art-papper som monteras med bildsidan direkt mot det 4 mm färglösa diamantglaset. Glasets djup och glansiga yta förstärker färgerna och kanterna är polerade för att ge en läcker finish. På baksidan finns dolda fästen som får glasbilden att se ut som om den svävar på väggen. Bättre kan det inte bli!

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Aluminiumplatta Giclée matt

Ett exklusivt Giclée-tryck från Hahnemühle som görs med ett läckert, matt laminat. Utskriften limmas upp på en formstabil 3 mm aluminium-dibondplatta. Plattans svarta kanter "ramar in" produkten utan att använda ram. Aluminiumplatta Giclée matt levereras utan ram så att bilden får ett minimalistiskt uttryck, och de dolda fästena på baksidan ger bilden ett svävande uttryck med lite avstånd från väggen, vilket ger en snygg gallerieffekt.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Glas anslagstavla

För våra exklusiva glasanslagstavlor använder vi 4 mm diamantglas av högsta kvalitet. På insidan monterar vi ett högkvalitativt Giclée-tryck och en järnfolie som gör den exklusiva glasanslagstavlan magnetisk. Glasplattans kanter är polerade och anslagstavlan levereras med fästen monterade på baksidan och ett väggfäste så att du bara kan hänga upp den. Glasanslagstavlan kan tillverkas med precis den design du vill ha. Det kan vara allt från ett enkelt fullfärgstryck till ett foto eller grafik med en veckoplan eller annan grafik.

Börja här - med din egen utskriftsfil

Fine Art i glas och ram

Vi limmar upp ett 310g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée-tryck på en platta som ramas in i en valfri ram och 2mm glas. Vårt Giclée-tryck är för feinschmeckeren som vill ha optimal utskriftskvalitet. Produkten levereras naturligtvis redo för upphängning. Om du vill ha inramning med passepartout, vänligen kontakta vår kundtjänst på post@illux.dk. Passepartout kan tillverkas i alla storlekar och i både svart och vitt.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Fine Art Giclée-tryck (Hahnemühle)

Välj bland flera läckra typer av Hahnemühle-papper som är garant för syrafria papperskvaliteter i världsklass. Vi trycker med pigmenterat bläck i 10 färger som ger ett fantastiskt färgmättat och knivskarpt tryck med minimal kornighet tack vare K4 och Multi Size Droplet Technology med en minimal droppstorlek på 3,5 pl. De svarta tonerna är extra djupa och mättade tack vare 4 olika svarta färger. Vårt Fine Art Tryck (även kallat Giclée) levereras plattförpackat eller monterat på olika typer av plattor (se ovan). Se papperstyperna nedan.

Matt Fine Art papper 230 g

Uppnå hög kontrast och ett tåligt och hållbart papper med vårt 230 g fine art-papper med matt finish och ljus ton. Vi trycker med pigmenterat bläck i 10 färger, vilket ger ett fantastiskt färgmättat och knivskarpt resultat. En produkt som normalt är reserverad för specialkunderna men som vi på grund av våra stora produktionsfördelar kan erbjuda till ett otroligt lågt pris.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Matt Hahnemühle-tryck 210g

Matt Hahnemühle-tryck 210g är läckert, matt konstpapper baserat på naturliga 100% alfa-cellulosa syrafria fibrer. Papperet har en matt, slät yta och en ljus ton som ger kontrastfulla, högupplösta utskrifter med stor hållbarhet. Denna papperstyp kan ramas in med fint resultat och glas och tryck får gärna vara i kontakt.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Glansigt Hahnemühle-tryck 260g

Med detta högglanspapper med mikroporös beläggning från Hahnemühle får du bildresultat i fotografisk laboratoriekvalitet. Med en vikt på 260g har Glossy Giclée-tryck 260g en högre stadga än de flesta fotopapper för bläckstråleteknik och garanterar resultat som håller i många år utan att falna. Om du ramar in Photo Glossy, så kom ihåg att det måste finnas luft mellan trycket och glaset eftersom ytorna kan klistra ihop.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Silk Hahnemühle-tryck 310g

Silk Hahnemühle-tryck 310g är en av våra absoluta bästsäljare från Hahnemühle med sin semimatta, lätt strukturerade yta. Silk Hahnemühle är ett vitt papper som med sin Pearl-beläggning har bra motstånd mot repor och feta fingrar. Laminering rekommenderas men är inte ett måste med just detta papper från Hahnemühle. Ett klassiskt val för exempelvis porträttbilder.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Leverans av filer

  • Vi rekommenderar max 60 cm per. 1000 pixlar. En Iphone 7 har till exempel en 12MP kamera med ca. 4000x3000 pixlar. Max för detta blir då 240x180 cm - och jo, det är ganska stort :).
  • Filformat: JPG (föredraget), TIFF, PDF och PNG (endast för nödsituation).
  • Upplösning: 150-300 dpi (ofta får du ingen fördel av 300 dpi fram för 150 dpi).

Specifikation av filleverans (för nördarna)
Test kvaliteten af din fil her

Pris