Ljuddämpande tavlor

Foto på ljuddämpande tavlor är mer än bara dekorativ konst på väggarna. Våra akustiktavlor med foto fungerar som ljudabsorberande tavlor som minskar oljud och buller i rummet avsevärt. Våra akustiktavlor har en ljudabsorption på 0,95 (klass A). Om ni har eko och buller där hemma, då är foto på akustiktavla ett perfekt val. De ljuddämpande tavlorna trycks i lika hög kvalitet som våra övriga produkter och levereras i valfri storlek upp till 120x240 cm.

Enkel beställning

1. Ladda up ditt foto

2. Välj storlek
och trycktyp

3. Ta emot inom
1 vecka


Börja här med ditt foto

Använd ett av våra motiv

Akustiktavla utan ram

Våra akustiktavlor trycks med högkvalitativt UV-tryck direkt på en 40 mm akustikplatta med en A-klass Ijudabsorption som fungerar som bullerdämpande och akustikförbättrande. Akustiktavlan är minimalistisk i sitt uttryck på grund av de vita kanterna som gör inramning överflödig. Bilden har dolda fästen på baksidan så den får en svävande effekt ca. 15 mm från väggen.

Börja här - med ditt eget foto

Akustiktavla med ram

Akustiktavlan tillverkas med ett superskarpt och hållbart UV-tryck direkt på A-klass ljudabsorberande stenullsplattor. Akustiktavlan minskar återklangen i rummet signifikant och utskriften bleks inte även om den utsätts för direkt solljus. Den 25mm kraftiga akustikplattan har en strukturerad yta som ger ett snyggt spel och du kan rama in den med en snygg ram efter eget val.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Välj mellan många olika ramar

Inspiration

Priser

Nyhetsbrev

Få e-post med nyheter om nya konstnärer, produkter osv.

Leverans av filer

  • Vi rekommenderar max 60 cm per. 1000 pixlar. En Iphone 7 har till exempel en 12MP kamera med ca. 4000x3000 pixlar. Max för detta blir då 240x180 cm - och jo, det är ganska stort :).
  • Filformat: JPG (föredraget), TIFF, PDF och PNG (endast för nödsituation).
  • Upplösning: 150-300 dpi (ofta får du ingen fördel av 300 dpi fram för 150 dpi).

Specifikation av filleverans (för nördarna)
Test kvaliteten af din fil her

Specifikationer - Akustiktavla utan ram

Denna kraftiga akustikplatta (40 mm) har en extra gynnsam effekt på de djupa tonerna som vi känner till från basen och andra "mullrande" ljud. Vid normalt samtal och vid höga frekvenser, som t.ex. från violiner eller övertrötta barn, är våra 2 typer av akustikplatta lika effektiva. Akustikdämpande plattor som hänger på väggen är mer verkningsfulla i de flesta rum än när de sitter i taket eftersom röstriktningen går mot väggarna.

- Kvalitet: Glasull
- Tjocklek: 40 mm
- Skrivartyp: UV-6-färgad CMYK
- Hållbarhet: Bleks inte
- Miljö: 100% återvinningsbar, utsöndrar inte farliga ämnen
- Brandklass: Klass A1

Specifikationer – Akustiktavla med ram

Rockfon-plattor har tagits fram som ljudisolering för tak, där hela taket är täckt med plattorna. Om man inte har ljuddämpning i taket kan man få en betydligt bättre akustik genom att hänga upp ett par plattor med Illux-tryck på väggen. Ljuddämpning på väggarna kan ofta vara fördelaktigt även om taket är ljuddämpande. Vi kan naturligtvis också leverera plattorna utan inramning om du vill ha en unik takdesign som ljuddämpning.

- Kvalitet: Bullerdämpning av stenull
- Tjocklek: 25 mm (utan ram)
- Ljudabsorption: Klass A (0,95)
- Trycktyp: UV 6-färgs CMYK
- Hållbarhet: Bleks inte
- Miljö: 100% återvinningsbart, utsöndrar inte ut farliga ämnen
- Brandklass: Klass A1