Enkel beställning

1. Ladda up ditt foto

2. Välj storlek
och trycktyp

3. Ta emot inom
1 vecka


Börja här med ditt foto

Använd ett av våra motiv

Vit aluminiumplatta - 3 mm

Högkvalitativt UV-tryck direkt på en vit, formstabil Dibond-platta (aluminium-komposit) som ger utskriften ett skarpt och semimatt uttryck. Vid utskrift på aluminiumplatta får du ett reflexfritt tryck som inte bleknar. Kan tillverkas med eller utan ram – det finns många olika att välja mellan.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Borstad aluminiumplatta - 3 mm

Högkvalitativt UV-tryck direkt på en 3 mm borstad aluminium-dibondplatta (aluminium-komposit). Den metalliska, borstade ytan kan anas genom trycket och ger det en metallisk glans/struktur som är reflexfri. Kan tillverkas med eller utan ram – det finns många olika att välja mellan.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Matt aluminiumplatta - 1 mm

UV-tryck direkt på en 1 mm natureloxerad aluminiumplatta i en snygg matt och likformig look. Metallytan kan anas genom trycket och ger det en metallisk glans som ger ett lite annat uttryck än det du ser på skärmen när bakgrunden är vit (här är den ljus metallisk). Levereras med dolda fästen på baksidan så att det ser ut som om bilden svävar ca. 10 mm från väggen där skuggan "ramar in" bilden.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Aluminiumplatta Giclée matt

Akustiktavlan tillverkas med ett superskarpt och hållbart UV-tryck direkt på A-klass ljudabsorberande stenullsplattor. Akustiktavlan minskar återklangen i rummet signifikant och utskriften bleks inte även om den utsätts för direkt solljus. Den 25mm kraftiga akustikplattan har en strukturerad yta som ger ett snyggt spel och du kan rama in den med en snygg ram efter eget val.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Akryl Dibond - 6 mm

Utskrift på insidan av en 3 mm akryl (plexiglas), vilket ger en extremt skarp bild med extra djup och kraftfulla färger på grund av akrylens glansiga yta. Levereras med 3 mm aluminium-sandwich som bakplatta och utan ram, vilket gör att bilden ser rå, ärlig och exklusiv ut.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Inspiration

Priser

Leverans av filer

  • Vi rekommenderar max 60 cm per. 1000 pixlar. En Iphone 7 har till exempel en 12MP kamera med ca. 4000x3000 pixlar. Max för detta blir då 240x180 cm - och jo, det är ganska stort :).
  • Filformat: JPG (föredraget), TIFF, PDF och PNG (endast för nödsituation).
  • Upplösning: 150-300 dpi (ofta får du ingen fördel av 300 dpi fram för 150 dpi).

Specifikation av filleverans (för nördarna)
Test kvaliteten af din fil her

 Välj mellan många olika ramar

Varför ska du välja foto på aluminiumplatta?

Foto på aluminiumplatta ger hemmet en unik och exklusiv look. Utskrift på aluminiumplatta är en av våra populäraste produkter och ett säkert val om du vill trycka ditt foto utan att kompromissa med fotokvaliteten. Välj mellan flera olika typer som har den gemensamma nämnaren att tryckets yta är semimatt och reflexfri. Du väljer själv storleken på din platta, så oavsett om du vill ha ett litet eller stort foto så anpassar vi utskriften efter dina behov.