Affischer med foto

Foto på affisch är ett enkelt och fint sätt att dekorera väggen med ditt eget motiv. Våra affischtryck kan levereras som vanliga posters eller som självhäftande posters med ditt foto.

Våra vanliga fotoposters passar speciellt bra för glas och ram, medan de självhäftande affischerna är perfekta om du vill klistra upp dem direkt på väggen. De självhäftande affischerna är lätta att ta ner igen och kan användas flera gånger.

Inspiration

Enkel beställning av posters!

          1. Ladda upp ditt foto

          2. Välj storlek/trycktyp

          3. Beställ din poster
              och ta emot inom
              1 vecka

Priser

Pr. kvm: 240 kr.
Opstart: 250 kr.

Priseksempel:
H250xB250 cm: 1750 kr.

Självhäftande posters

Smart, självhäftande och flyttbar akrylaffisch som kan beställas i precis den storlek som du vill ha, upp till 135 cm på den smala änden. Bra vidhäftning på de flesta ytor men en slät vägg rekommenderas.

Full returrätt!

Full belåtenhet eller pengarna tillbaka! 8 dagars full returrätt.

Tryck av poster i hög kvalitet

Vi trycker din poster i hög kvalitet med en tryckteknik som ger extremt skarpa och färgäkta foton. Ytan är semi-matt, vattentålig och mycket motståndskraftig mot solljus.

Du kan också välja att få dina bilder tryckta på självhäftande affischer, som är en mycket populär lösning som ger ett väldigt snyggt och hållbart resultat eftersom affischen blir en naturlig del av väggen.

Om du letar efter några snygga affischer men inte har ett foto som du kan ladda upp, då kan du titta i vårt postergalleri där det finns massor av snygga motiv. Du hittar galleriet här:Plakatgalleri

Tekniska fakta

– Kvalitet: 170 g semi-matt
– Vikt: Max på den korta änden
– Trycktyp: UV - 6 färgs CMYK
– Hållbarhet: Bleknar inte
– Rengöring: Ja, med en fuktig trasa