Enkel beställning

1. Ladda up ditt foto

2. Välj storlek
och trycktyp

3. Ta emot inom
1 vecka


Börja här med ditt foto

Använd ett av våra motiv

Affischer med foto

Foto på affisch är ett enkelt och fint sätt att dekorera väggen med ditt eget motiv. Våra affischtryck kan levereras som vanliga posters eller som självhäftande posters med ditt foto.

Våra vanliga fotoposters passar speciellt bra för glas och ram, medan de självhäftande affischerna är perfekta om du vill klistra upp dem direkt på väggen. De självhäftande affischerna är lätta att ta ner igen och kan användas flera gånger.

Priser

Matt Fine Art papper 230 g

Uppnå hög kontrast och ett tåligt och hållbart papper med vårt 230 g fine art-papper med matt finish och ljus ton. Vi trycker med pigmenterat bläck i 10 färger, vilket ger ett fantastiskt färgmättat och knivskarpt resultat. En produkt som normalt är reserverad för specialkunderna men som vi på grund av våra stora produktionsfördelar kan erbjuda till ett otroligt lågt pris.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Självhäftande poster

Smart självhäftande och flyttbart akrylmedium, som kan beställas i precis den storlek du vill ha upp till 135 cm på den smala sidan. Självhäftande affischer häftar bra på de flesta ytor men en slät vägg rekommenderas.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Utomhusaffisch 200g

Tunt, semimatt PP plastmedia (bakgrundsbelyst) som ger riktigt fina utskrifter. Kan användas både inomhus och utomhus eftersom materialet inte absorberar vatten och UV-trycket är ljusäkta. Lämpar sig speciellt väl för roll-ups, ljusskyltar, gatuskyltar eller utomhusaffischer, men kan även användas som en vanlig affisch i en bytesram.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Fine Art i glas och ram

Vi limmar upp ett 310g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée-tryck på en platta som ramas in i en valfri ram och 2mm glas. Vårt Giclée-tryck är för feinschmeckeren som vill ha optimal utskriftskvalitet. Produkten levereras naturligtvis redo för upphängning. Om du vill ha inramning med passepartout, vänligen kontakta vår kundtjänst på post@illux.dk. Passepartout kan tillverkas i alla storlekar och i både svart och vitt.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Välj mellan många olika ramar

Fine Art Giclée-tryck (Hahnemühle)

Välj bland flera läckra typer av Hahnemühle-papper som är garant för syrafria papperskvaliteter i världsklass. Vi trycker med pigmenterat bläck i 10 färger som ger ett fantastiskt färgmättat och knivskarpt tryck med minimal kornighet tack vare K4 och Multi Size Droplet Technology med en minimal droppstorlek på 3,5 pl. De svarta tonerna är extra djupa och mättade tack vare 4 olika svarta färger. Vårt Fine Art Tryck (även kallat Giclée) levereras plattförpackat eller monterat på olika typer av plattor (se ovan). Se papperstyperna nedan.

Matt Hahnemühle-tryck 210g

Matt Hahnemühle-tryck 210g är läckert, matt konstpapper baserat på naturliga 100% alfa-cellulosa syrafria fibrer. Papperet har en matt, slät yta och en ljus ton som ger kontrastfulla, högupplösta utskrifter med stor hållbarhet. Denna papperstyp kan ramas in med fint resultat och glas och tryck får gärna vara i kontakt.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Silk Hahnemühle-tryck 310g

Silk Hahnemühle-tryck 310g är en av våra absoluta bästsäljare från Hahnemühle med sin semimatta, lätt strukturerade yta. Silk Hahnemühle är ett vitt papper som med sin Pearl-beläggning har bra motstånd mot repor och feta fingrar. Laminering rekommenderas men är inte ett måste med just detta papper från Hahnemühle. Ett klassiskt val för exempelvis porträttbilder.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Glansigt Hahnemühle-tryck 260g

Med detta högglanspapper med mikroporös beläggning från Hahnemühle får du bildresultat i fotografisk laboratoriekvalitet. Med en vikt på 260g har Glossy Giclée-tryck 260g en högre stadga än de flesta fotopapper för bläckstråleteknik och garanterar resultat som håller i många år utan att falna. Om du ramar in Photo Glossy, så kom ihåg att det måste finnas luft mellan trycket och glaset eftersom ytorna kan klistra ihop.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Leverans av filer

  • Vi rekommenderar max 60 cm per. 1000 pixlar. En Iphone 7 har till exempel en 12MP kamera med ca. 4000x3000 pixlar. Max för detta blir då 240x180 cm - och jo, det är ganska stort :).
  • Filformat: JPG (föredraget), TIFF, PDF och PNG (endast för nödsituation).
  • Upplösning: 150-300 dpi (ofta får du ingen fördel av 300 dpi fram för 150 dpi).

Specifikation av filleverans (för nördarna)
Test kvaliteten af din fil her

Inspiration

Tryck av poster i hög kvalitet

Vi trycker din poster i hög kvalitet med en tryckteknik som ger extremt skarpa och färgäkta foton. Ytan är semi-matt, vattentålig och mycket motståndskraftig mot solljus.
Du kan också välja att få dina bilder tryckta på självhäftande affischer, som är en mycket populär lösning som ger ett väldigt snyggt och hållbart resultat eftersom affischen blir en naturlig del av väggen.
Om du letar efter några snygga affischer men inte har ett foto som du kan ladda upp, då kan du titta i vårt postergalleri där det finns massor av snygga motiv. Du hittar galleriet här: Plakatgalleri