Pop Art – få ditt foto omvandlat till popkonst

Om du vill ha unikt och färgrikt konsttryck på din vägg, då är en personlig Pop Art-bild från Illux.se en genial lösning.

Våra erfarna och stilmedvetna designers kan omvandla alla foton till superskarp och färgstark popkonst i bästa Andy Warhol-stil. Du tar del av den kreativa processen och väljer själv färger, format och storlek på ditt konsttryck - och du ska naturligtvis godkänna vårt förslag innan vi producerar den slutliga versionen. Läs mer om processen i rutan till höger.

Inspiration

Se stiltyperna här

Du beställer så här

Skicka e-post till post@illux.se som innehåller:

  • Det foto(de foton) du vill att vi ska använda
  •  Önskad Pop Art design (färger och stil typ)
  • Önskad storlek, trycktyp och eventuell ram.

Vi återkommer med en offert och betalningsinformation. Efter betalning får du ett utkast till din Pop Art som du ska godkänna innan vi producerar ditt konsttryck.

Priser

Design: Välj mellan 9 olika  designstilar från 650 – 1.250 kr.

Produktion: Se storlekar och trycktyper här

Prisexempel: Canvasduk på blindram i 50x50 cm med "PopArt stil 4": 1.476 kr.

Produkter i världsklass

Vi specialtillverkar alla Pop Art-bilder i vår privata produktionsanläggning och arbetar endast med branschens bästa material så du kan njuta av ditt konsttryck i riktigt många år. Välj mellan många olika tryck- och inramningstyper som du hittar nedan.

Leveranstid

Du kan förvänta att få et utkast inom 5 arbetsdagar. När du har godkänt designen skickar vi din Pop Art inom 5 arbetsdagar (glas 5-10 arbetsdagar).

Express produktion: 200 kr (skickas nästa dag)

Canvas

Glas

Aluminiumplatta med ram

Ljuddämpande tavlor

Poster

Tapet