Fototavlor

Har du ett foto eller ett grafiskt motiv som skulle passa som väggkonst i ditt hem? I så fall har Illux en mängd högkvalitativa lösningar för dig: Vi erbjuder förstorningar av ditt foto på canvasduk, glas, aluminiumplatta eller akustisktavla i de absolut bästa materialen. Oavsett om det är en bild på canvas eller någon av våra många andra alternativ så produceras allt i Danmark. Foto på canvasduk kan exempelvis tryckas i upp till 230x300 cm, och om det ska vara ännu större kan vi också trycka det som tapet indelat i banor. Vårt smarta ordersystem kontrollerar automatiskt kvaliteten på din fil så vi kan säkerställa att skärpan är optimal.

1.
Ladda upp ditt foto här
2.
Välj storlek/trycktyp
3.
Beställ din fototavla och få hem den inom 1 vecka

Canvas

Glas

Tapeter

Alu

B2B dekoration

Posters

Akustik

Prisschema

Kollage

med ditt foto

Popart

med ditt foto

Kvalitet

Fototavlor från Illux:
– Kan tvättas av med en fuktig trasa
– Falmar inte ens i direkt solljus
– Exakt färgåtergivning
– Levereras klara för upphängning

Full returrätt

Vi erbjuder full belåtenhet eller pengarna tillbaka på fototavlor och våra andra produkter! Vi tror så mycket på kvaliteten på våra produkter, att ifall de inte uppfyller dina krav, erbjuder vi 8 dagars full returrätt.

Leveranstid

Beställ idag och vi skickar din fototavla inom 5 arbetsdagar (glas 5-10 arbetsdagar). Express produktion: 200 kr (Vi skickar din bild i morgon).

Nyhetsbrev

Få e-post med nyheter om nya konstnärer, produkter osv.