Tryck och inramning för kvalitetsmedvetna gallerier

Konst och väggdekoration bör inte bara uppmärksammas för sitt visuella innehåll utan även för sin fysiska utformning. Därför producerar vi i marknadens bästa kvalitet, med siktet inställt på att lyfta dina verk till den nivå de förtjänar.

Det är en konst som vi har praktiserat i mer än femton år där vi har samarbetat med ett stort antal gallerier om tryck- och inramningslösningar för återförsäljning.

Vi kan både reproducera konst som du säljer eller hjälpa dig att utforma och skapa motiv i samarbete med vårt stora nätverk av konstnärer. Oavsett vilket uppdrag det handlar om är vårt fokus detsamma: att leverera marknadens absolut bästa kvalitet till ett rimligt pris.

Är du intresserad av ett samarbete? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig.

Kan vi hjälpa dig?

Låt oss komma med ett förslag på vad vi kan göra för dig. Fyll i formuläret och få en offert.

Utvalda produkter

Fine Art Giclée tryck

Glas- och akryltryck

Canvas tryck

Tryck på tapet

Trätryck

Aluminiumtryck

Affisch och papperstryck

Ramar

Varför välja Illux?

Kostnadseffektiv produktion med fokus på kvalitet

Ofta går pris och kvalitet hand i hand, men med en kombination av många års erfarenhet och användning av den senaste trycktekniken kan vi erbjuda kostnadseffektiv produktion samtidigt som vi garanterar en konstant hög kvalitet och snabb leverans.

Allt produceras och skickas från vår produktion i Skanderborg där vi hanterar allt från beställning till leverans och kvalitetssäkrar dina produkter.

Säker packning och frakt till hela Europa

Vi levererar konst till hela Europa och dagligen till hela Skandinavien. Inför transporten slår vi in dina bilder i vårt specialutvecklade emballage som minimerar risken för att glaset krossas under transporten (se video). Om olyckan mot förmodan skulle vara framme hanterar vi naturligtvis reklamationen och producerar en ny bild utan kostnad.

Flexibilitet och erfarenhet

Det finns inga fasta mallar för hur kreativa idéer ska ta fysisk form. Vi kan skräddarsy varje lösning enligt dina önskemål och behov. Vi kan göra detta eftersom vi har erfarenhet och kompetens inom många olika områden, bland annat följande:

  • Limning och laminering
  • Passepartoututskärning efter specialmått
  • Skärning och montering av ramar
  • Fine Art-tryck
  • Hantering av glasskärare och poleringsmaskin

Behöver du en speciallösning?

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter online, men om du inte hittar det du söker hjälper vi dig gärna med en speciallösning.

Vi har i mer än femton år samarbetat med ett stort antal gallerier och konstnärer för att utforma och producera kreativa speciallösningar som både imponerar och fungerar. Kreativa idéer ska inte bara finnas på papper utan också i praktiken. Vi känner till fallgroparna, tänker utanför boxen och hittar tillsammans med dig den rätta lösningen. 

Har du en vision som vi ska förverkliga tillsammans? Mejla oss på post@illux.se eller ring oss på +45 70 25 08 12.

Vill du sälja konst från vår Art Shop?

I vår Art Shop har vi handplockat konst från några av de mest begåvade danska och utländska formgivarna, konstnärerna och fotograferna. Det finns grafiska motiv, stämningsfull fotokonst och konsttryck av imponerande målningar – kort sagt, något för alla smaker.

Passar en del av utbudet in i ditt galleri? Kontakta oss på post@illux.se för att få veta mer om möjligheterna att sälja motiven. 

Grafisk konst

Karta

Fotokonst

Tavla konsttrykk

Konst till barn

Tapeter

Följ oss