Enkel beställning

1. Ladda up ditt foto

2. Välj storlek
och trycktyp

3. Beställ och få
skickat inom
1 vecka

Börja här med ditt foto

Använd ett av våra motiv

Trätavlor

Print på björkfaner kan vara något speciellt med den naturliga strukturen och värme, vilket skapar en modern nordisk utseende.
Vi trycker med högkvalitativt UV-tryck direkt på en 9 mm björkfaner i bästa kvalitet, vilket visar träets naturliga struktur och färg genom trycket.

Vi kan antingen skriva ut fotot direkt på träplattan eller skriva ut en tunn vitlackering först, varigenom vitheten i fotot blir ljusare än träets naturliga färg. Det kan finnas små stötar och andra oegentligheter i träytan, vilket ger motivet lite patina.

Björkfaner - 9 mm

Utskrift utan vitt som låter träets naturliga struktur och färg synas genom trycket och ger det ett varmare uttryck än vad du upplever på en vit bakgrund. Här är den vita bakgrunden ersatt med träets gula och bruna tränyanser.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Björkfaner - 9 mm (ljus botten)

Vi lägger ett tunt, vitt lager på ytan innan vi trycker motivet, vilket ökar kontrasten samtidigt som du bevarar synligheten av träets naturliga struktur och färg genom utskriften. Det ger ett lite varmare uttryck än vad du upplever på en helt vit bakgrund.

Börja här - med ditt eget foto
Börja här - med konst från vårt galleri

Leverans av filer

  • Vi rekommenderar max 60 cm per. 1000 pixlar. En Iphone 7 har till exempel en 12MP kamera med ca. 4000x3000 pixlar. Max för detta blir då 240x180 cm - och jo, det är ganska stort :).
  • Filformat: JPG (föredraget), TIFF, PDF och PNG (endast för nödsituation).
  • Upplösning: 150-300 dpi (ofta får du ingen fördel av 300 dpi fram för 150 dpi).

Specifikation av filleverans (för nördarna)
Test kvaliteten af din fil her

Priser

Välj mellan många olika ramar