Fullservicetryck och inramning för dig som är fotograf

Frigör mer tid och energi för din kreativa kärnkompetens med Illux som samarbetspartner. Vi är din totalleverantör och hanterar allt från tryckning och inramning till direktleverans via ”private label” till dina kunder. Oavsett om du önskar enkel och smidig onlinebeställning av ett brett utbud av produkter eller rådgivning om speciallösningar hanterar vi det på samma sätt: vi säkerställer en trygg och effektiv process från första kontakt till färdig produkt i marknadens bästa kvalitet. 

1200+ fotografer har redan gjort sina liv lite enklare med vår flexibla hantering. Ska vi spara tid åt dig också? Kontakta oss på post@illux.se.

För dig som är porträtt- och bröllopsfotograf

Oavsett om du tar porträtt, skolfoton eller förevigar bröllopsdagar erbjuder vi en fullservicelösning där vi trycker, ramar in, packar och skickar direkt till din slutkund med dig som avsändare. Kort sagt, du tillhandahåller filerna så sköter vi resten.

Läs mer om dina möjligheter


För dig som är konstfotograf

Utställningar, utsmyckning av lokaler, tryck, paketering och leverans av dina bilder direkt till dina kunder. Oavsett vilket uppdrag det handlar hjälper vi dig att komma i mål.

Du får en personlig kundinloggning där du får tillgång till personliga rabatter och en översikt över dina beställningar samt kan göra snabba och enkla beställningar.

Läs mer om dina förmåner

Utvalda produkter

Ljuddämpande tavlor

Glas tryck

Aluminium tryck

Canvas tryck

Fine Art i glas och ram

Fine Art Giclée tryck

Affisch och papper tryck

Aluminiumplåt Giclée mat

Gratis försäljningsplattform för dig som konstnär

Vill du ta din konst till nästa nivå? Oavsett om du är ny eller etablerad konstnär erbjuder Illux en kostnadsfri försäljningsplattform där du kan visa upp och sälja din konst.

Vi tar hand om allt från tryck och inramning till försändelse, så att du kan fokusera på det du älskar – att skapa mer konst.

Kontakta oss för att höra mer

Behöver du en speciallösning?

Vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter online, men om du inte hittar det du söker hjälper vi dig gärna med en speciallösning.

Vi har i mer än femton år samarbetat med ett stort antal gallerier och konstnärer för att utforma och producera kreativa speciallösningar som både imponerar och fungerar. Kreativa idéer ska inte bara finnas på papper utan också i praktiken. Vi känner till fallgroparna, tänker utanför boxen och hittar tillsammans med dig den rätta lösningen. 

Har du en vision som vi ska förverkliga tillsammans? Mejla oss på post@illux.dk eller ring oss på +45 70 25 08 12.

De speciallösningar vi kan erbjuda är bland annat

  • Specialglas, som konstglas och museiglas.
  • Passepartout
  • Avståndslister
  • Mängder av olika ramar

Hur stort kan mitt foto bli?

Förberedelse av filer

Pixlar
Max. 60 cm per 1 000 pixlar. En iPhone 7 har till exempel en kamera med 12 MP motsvarande ca 4 000x3 000 pixlar. Max. för detta är därför 240x180 cm.

Filformat
Det bästa är jpg. Även tiff och pdf är bra format.

Upplösning på fototryck
150 dpi rekommenderas. Vill du ha stora bilder kan du nöja dig med en lägre upplösning.

Följ oss