Exklusivt avtal för att främja konsten

Konsten ska inte bara finnas på canvasen, pappret eller bakom datorskärmen utan också i publikens medvetande. På Illux hjälper vi konstnärer, grafiker och designer att skapa en större marknad för deras konst på affischer i en kvalitet som gör intryck på mottagaren. Med en kombination av många års erfarenhet och den bästa trycktekniken kan vi erbjuda dig flexibel hantering och snabb leverans till ett konstant lågt pris. Vår ambition är att göra processen så enkel som möjligt för dig. Du tillhandahåller det kreativa innehållet och vi gör resten.

Fine Art-papper

Hos Illux får du en papperskvalitet som är mycket mer än en vanlig affisch. Vi trycker ditt motiv på ett handplockat 230 g Fine Art-papper med en matt, slät finish och ljus ton, vilket ger tryck i hög upplösning med mycket god hållbarhet.

  • 30 % rabatt: Du får 30 % rabatt på listpriset
  • Välj ditt format: upp till 250x250 cm

Handgjorda ramar med 2 mm glas

Glöm allt om traditionella öppningsbara fotoramar när du handlar hos Illux. Vi tillverkar din ram med riktiga trälister och 2 mm äkta glas i vår egen ramverkstad i Skanderborg. Det är ett hantverk som ger din affisch ett fint lyft. 

Välj mellan våra fyra mest populära typer: mattsvart, mattvit, ljus ek, mörkt trä.

Varför välja Illux?

Miljövänlig premiumkvalitet

Pappret kommer från en miljövänlig anläggning i Sverige och har utvecklats för absolut bästa tryckkvalitet. Ramarna är tillverkade av durianträ som fälls först när trädet inte längre ger tillräckligt med frukt och det är nödvändigt att plantera nya träd. Tryckning och inramning sker i vår fabrik i Skanderborg.

Enkel beställning

Skaffa ett eget onlinekonto där rabatten automatiskt dras av när du beställer. Vi skickar direkt till dina kunder med dig som avsändare. Om du har många beställningar kan du dessutom integrera det i vårt beställningssystem.

Professionell paketering

Affischerna rullas i silkespapper och packas i kraftiga affischrör.

Ramarna packas i vårt specialemballage som är utvecklat för att komma fram säkert till kunden utan att krossa varken glaset eller glädjen vid mottagandet.

Snabb produktion

3 dagars produktion.

Full nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder en 14 dagars full returrätt om du inte är nöjd med kvaliteten.

Kan vi hjälpa dig?

Låt oss komma med ett förslag på vad vi kan göra för dig. Fyll i formuläret och få en offert.